Megjeleített kép nagy méretben. A kép bármely részére kattintva bezárhatod.
«

EmlékNap
Bejegyzés: P.Gábor, 2014.01.10.

Éjjel van.
Éjfél és egy óra között. Budapesten, a Gellért-hegy tetején vagyunk. Tél és hideg van, mégsem fázom. Köd és pára van, egyes helyeken alig látni 100-150 méter távolságra. Ez a köd egy alacsonyra ereszkedett felhő lehet. Lényegében benne sétálunk a felhőben. Végtelen csend és béke.

Itt a Születés - Jelenés fotósorozat első fotója látható. Éjjel a Gellért-hegy tetején készült. Ide kattintva megnyithatod nagyobb méretben. Itt a Születés - Jelenés fotósorozat második fotója látható. Éjjel a Gellért-hegy tetején készült. Ide kattintva megnyithatod nagyobb méretben. Itt a Születés - Jelenés fotósorozat harmadik fotója látható. Éjjel a Gellért-hegy tetején készült. Ide kattintva megnyithatod nagyobb méretben.

Nagyon magas a páratartalom ezen a helyen.
Gyöngyözik, cseppekbe rendeződik a víz.
Ez eső itt ami sosem esett, mégis mindent áztat.

Itt a Születés - Jelenés fotósorozat negyedik fotója látható. Éjjel a Gellért-hegy tetején készült. Ide kattintva megnyithatod nagyobb méretben. Itt a Születés - Jelenés fotósorozat ötödik fotója látható. Éjjel a Gellért-hegy tetején készült. Ide kattintva megnyithatod nagyobb méretben. Itt a Születés - Jelenés fotósorozat hatodik fotója látható. Éjjel a Gellért-hegy tetején készült. Ide kattintva megnyithatod nagyobb méretben.

A fények, a pára, a köd, igen különössé teszik ezt a helyet.
Minden fényforrásnak, minden növénynek és tárgynak külön aurája látszik.
Ezt le kell fotózzam.

Itt a Születés - Jelenés fotósorozat hetedik fotója látható. Éjjel a Gellért-hegy tetején készült. Ide kattintva megnyithatod nagyobb méretben. Itt a Születés - Jelenés fotósorozat nyolcadik fotója látható. Éjjel a Gellért-hegy tetején készült. Ide kattintva megnyithatod nagyobb méretben. Itt a Születés - Jelenés fotósorozat kilencedik fotója látható. Éjjel a Gellért-hegy tetején készült. Ide kattintva megnyithatod nagyobb méretben.

Tudod mennyire friss a levegő?
Az emberek ilyenkor többnyire alszanak, vagy a meleg lakásban pihennek.
Eközben, Tőlük nem is olyan messze, a hegy tetején:

Születés, Jelenés. :-)

«