Megjeleített kép nagy méretben. A kép bármely részére kattintva bezárhatod.
«

Események a honlapon
Bejegyzés: P.Gábor, 2014.05.27.

Pályázat?
Annyit sem mondtak, hogy habakukk.
Aztán két nap múlva mégis megköszönték a pályamunkát.
Bocs fa, hogy nem lettél ház vagy háztető. Jól szétforgácsoltalak. :-) Ez a szobor most így marad, talán egyszer... Talán egyszer majd befejezem.

Itt a P.Gábor - Art Of Freedom pályázatra készített szobor első fotója látható. Ide kattintva megnyithatod nagyobb méretben. Itt a P.Gábor - Art Of Freedom pályázatra készített szobor második fotója látható. Ide kattintva megnyithatod nagyobb méretben. Itt a P.Gábor - Art Of Freedom pályázatra készített szobor harmadik fotója látható. Ide kattintva megnyithatod nagyobb méretben.

Aztán... Voltam Gyulán. Az egész várost bejártam. Szép és furcsa volt...

Itt Gyula város első fotója látható. Ide kattintva megnyithatod nagyobb méretben. Itt Gyula város második fotója látható. Ide kattintva megnyithatod nagyobb méretben. Itt Gyula város harmadik fotója látható. Ide kattintva megnyithatod nagyobb méretben.

Most, hogy ismét rengeteg időm van, már napok óta készülök egy hosszú és monumentális zenével. Hamarosan feltöltésre kerül. Azóta megtörtént: Ime! Közben, gondolkodtam azon is, miként tudnám átalakítani a honlapot úgy, hogy párhuzamosan lehessen rajta mindent csinálni, zenéket hallgatni, olvasni, fotókat nézegetni. Egyszer már volt erre egy kisérletem, de nem működött megfelelően. Újra meg fogom próbálni. (Utólagos kiegészítés: Azóta az oda-és vissza átalakítás többször is megtörtént.) Egyben, szeretném ''Blogosítani'' is a honlapot. (Utólagos kiegészítés: Ez is megtörtént. Ime a blog, ezt olvasod most.)

Nagyjából ennyi.

«