Megjeleített kép nagy méretben. A kép bármely részére kattintva bezárhatod.
«

EmlékNap
Bejegyzés: P.Gábor, 2014.10.10.

Egyszer volt, hol nem volt...
Rég volt
, talán igaz sem volt.

Egy évvel ezelőtt történt, hogy elindítottam ezt a honlapot.
Valójában nem az én ötletem volt, de miért is ne? Ha egy-két embernek tetszik amit csinálok, akkor tetszhet akár "háromnak és tizenháromnak" is. :-)

Mennyi az annyi?1'262
egyéni látogató kereste fel a honlapot az elmúlt egy évben.

20
országból történtek ezek, még Indiából is. :-)

30'736
alkalommal klikkeltek tovább a honlapon belül.

Köszönöm ezt Neked! :-)

Nos, nem tudom, hogy ezek a számok soknak vagy kevésnek számítanak manapság a neten, de számomra már az is boldogságot okoz, ha egyetlen ember át tudja itt érezni a hangulatát ennek a sok-sok mindennnek. Nagyon sokat dolgoztam azon, hogy átmenjen, és bevallom, el is fáradtam benne.

A Zene?

A zene, ami e bejegyzés alatt hallható? Ide illik, illik ide. A 2012-es év végén készítettem, és még nem hallhattad itt. Életem egyik legfontosabb időszakából való. Az "öntudatra ébredés" kezdetének pillanatai voltak azok. Voltak zenéim már előtte is, talán még jók is voltak, de ez más... Ilyet még sosem csináltam azelőtt. Ez a zene csendes és nyugis, mintha a békéről szólna, de valójában nem, mégsem. Egy atombomba van benne elrejtve. Tűz és Víz, Forradalom. A szabadságom első pillanatai. Hallgasd úgy, hogy egy világ omlott és született egyszerre, miközben ezek a hangok megszólaltak. Hallgasd meg fülessel, és csukd be a szemed közben.

Tisztelettel és köszönettel,
Várlak vissza máskor is!

Üdv: P.Gábor.

«