«

Zenebolt
Bejegyzés: P.Gábor, 2015.03.24.

Első körben és gyorsan
boldog névnapot kívánok magamnak -vagy kívánjunk inkább együtt-,
amit jól meg is köszönök, tehát kezdjük:

Katt ide
!

Aztán, hogy eme rituáléval készen vagyunk, folytatnám valami fontosabbal. Nos... A honlapon változtatásokat fogok eszközölni, mely érinteni fogja szinte az egész felületet. Ennek okán, valószínűleg (még nem tudom) csak a bejelentkezett látogatók férhetnek majd hozzá a legtöbb tartalomhoz. Az átalakítás utáni állapot terveim szerint ideiglenes lesz, de akár fél-egy évig is tarthat. Mirõl van szó?

A zenéim egy része a Google zeneáruházában jelennik meg hamarosan "P.Gabor" elõadói névvel. ennek okán kicsit kihegyezem a zenére a honlapot, továbbá szeretném összekötni a többi Google szolgáltatással is a honlapom. Erre azért van szükség, mert a Google Youtube videómegosztón a nézettségem jelenleg 15 ezer felett jár, a Google+ profilom pedig 30 ezer felett, ekkora marketing-ingyen reklám ziccert kár volna kihagyni a zeneboltban lévõ zenék, és a honlap egyszerûbb megtalálhatósága érdekében.

Szeretném, ha mostantól az összes csatorna, ahol megtalálható vagyok (Youtube, Google+, Google Play, és a pgabor.hu) amolyan szimbiózisban léteznének egymással. Úgy érzem, fejben már túlnõttem a jelenlegi állapoton. Ideje a gondolatokat tetté változtatni.

Nem feltétlenül magamat szeretném eladni, hanem azt amit csinálok. Szeretném, ha nagyobb tömegekhez is eljutna mindez. Azért hozok létre ennyi mindent, mert késztetést érzek rá. Ösztönös és tudattalan ez. Élvezem, és a szívem-lelkem benne van. Tényleg! Biztosan érzed Te is, amikor a Zenéim hallgatod, hogy ezek nem csak zenék. Ezekben egy egész Mindenség van, tartalom, és nem csupán hang vagy ritmus. Célja van ennek is, és nagyobb léptékû értelme. Azt szeretném, hogy így legyen, és úgy hiszem, hogy így is van. Léptem! :-)

Ui.:
Ja igen! Mi ez a zene? Ami most szól... Nos, kedves Barátom, ez negatív energia, férfi hangom, dühöm és erőm. Egy új album első dala: "My World - 01 Black Hole". Új feeling. Nem semmi, igaz? Koncerten vagyunk. Tombolunk.

Érzed? Hallod? Füles? ;-)

«