Megjeleített kép nagy méretben. A kép bármely részére kattintva bezárhatod.
«

Átalakítások
Bejegyzés: P.Gábor, 2015.05.14.

Amint az látható, a honlapom átalakul. :-)
Ilyenről / valami ilyenre:

Itt a régi pgabor.hu egyik zenei albumát bemutató lap képernyőfotója látható. Ide kattintva megnyithatod nagyobb méretben. Itt az új pgabor.hu egyik zenei albumát bemutató lap képernyőfotója látható. Ide kattintva megnyithatod nagyobb méretben.

Időszerű volt már, és több szempontból is szükséges. Például, megtelt a tárhely, és nem tetszett, hogy telefonon szinte használhatatlan volt, pedig úgy tűnik, hogy a hordozható eszközöké a jövő. Aztán, ahányféle böngésző, annyiféle módon és kinézettel működött (vagy nem működött) a Zenék és Videók lejátszása. Ezzel is csinálnom kellett valamit. Mostantól, remélhetőleg ez a múlté! :-)

Nagy dolgok készülnek. Alapjaiban írom újra az egész honlapot, és egy szuper médialéjátszót is integrálok ide. Nagyon rég vadásztam már olyan megoldásra, aminek segítségével, telefontól a számítógépig, bármely eszközözzel, egyformán elérhetők és egyforma kinézetűek lennének a médiatartalmak. Eljött az idő.

Jelenleg nem sok lap és tartalom tekinthető meg, de már így is sejthető, hogy valami nagyon extra megoldás készül. Igen, a régi honlaphoz képest ez merőben szokatlan design, tudom. Nem végleges, de a minimalista koncepció a cél. Egyszerű legyen, mint a faék, és gyors mint a villám. Egyszerűség és nagyszerűség, nekem ez nagyon fontos.

Gondolj csak bele! Telefonon/tableten/Pc-n/Tv-n, bármilyen eszközön is nyitod meg a honlap zenék szekcióját, a beépülő lejátszó végigjátsza az összes számot sorban, akár egy média lejátszó. Már most is kipróbálhatod! Például az "Utazás" albummal, de választhatsz másikat is. :-) Telefonod a zsebedben, füles a füledben, és míg utazol, lezárt képernyő mellett is szólhat a zene. Ez már igen! :-)

De nem csak a zenékről szól az átalakítás, hanem mindenről itt. Teljes felújítás. A honlap jó ideig, akár több hétig (hónapig) is vacakolni fog, egyes böngészőkön pedig problémás lesz a megjelenítés, a tartalmak nagyrésze nem lesz elérhető sem kilistázva, amíg dolgozom. A főoldalon piros "Karbantartás" felirattal jelzem, míg az átalakítás folyamatban van. Addig is, Pc-n a Google Chrome böngészővel javaslom megtekinteni a honlapot. Várlak vissza.

Üdvözlettel: P.Gábor.

«