Megjeleített kép nagy méretben. A kép bármely részére kattintva bezárhatod.
«

aZ új pgabor.hu
Bejegyzés: P.Gábor, 2015.06.25.

Bizony! :-)

Az utolsó simításokat végzem az új honlap alapjain, aztán jöhetnek a tartalmak végre vissza ide. Végre már! :-) Mekkora király lett? Az alábbi képek, és a látvány magukért beszélnek. :-)

Az azóta már lecserélt új pgabor.hu honlap kinézetének első fotója. Ide kattintva megnyithatod nagyobb méretben. Az azóta már lecserélt új pgabor.hu honlap kinézetének második fotója. Ide kattintva megnyithatod nagyobb méretben. Az azóta már lecserélt új pgabor.hu honlap kinézetének harmadik fotója. Ide kattintva megnyithatod nagyobb méretben.

Mi minden van mögötte? Az mögött, amit itt láthatsz és hallhatsz? Mennyi kihasználható lehetőség van ebben a honlap motorban? Egymás alatti és mögötti rétegek, melyek mindegyike külön élni és mozogni képes... Átlátszó és üveg, füst, tűz, villámok, eső és havazás. Ez egy marha nagy feeling. Amit most látsz, és ami van még hátra... Erről írok egy bejegyzést amikor elkészültem, mert nem semmi. Még videót is készítettem arról a rengeteg verzióról és okosságról, amiket lepróbáltam az elmúlt időszakban.

Ez nem ''egy'' honlap! :-)

A "visszatérés" apropójából egy finom kis Zenével nyitom ezt az új korszakot. Régi zene új köntösben: A "November" album "Sunlight" című daláról van szó. Egyszerűen imádom! :-)

Nos, én nem nagyon iszom, de tegnap benyomtam egy sört. Leültem gitározgatni, és ez jött elő, ez a dal. Ezer féle verzióban. Gyorsan, lassan, tisztán és torzítva, minden mennyiségben és stílusban "Sunlight". Nem tudom miért, de imádom ezeket a hangokat, imádom a hangulatát, a harmóniáját. :-) Életerő és elmúlás, ébredés és alvás... Csak zenéltem és zenéltem, és közben a fejembe szállt ez a hülye sör, addigra már minden eddiginél szabadabban érkeztek az egyre újabb futamok. Bekapcsoltam a számítógépen a hangrögzítőt, és felvettem amiket játszottam. Ebből hallhatsz most egy részletet éppen. Ugye fülessel hallgatod? Ugye este és egyedül?

Úgy tervezem, csinálok egyszer egy összeállítást ennek a dalnak a verzióiból. Egy maxit, vagy Foxit. :-) Tudod, szoktak ilyet. :-) Bírom ezeket.

Rendben, megyek most. Hamarosan folyt.köv. :-) Benézel máskor is? ;-)

Utólagos kiegészítés:
Azóta a honlap kinézete sokadszorra is átváltozott. ;-)

«