Megjeleített kép nagy méretben. A kép bármely részére kattintva bezárhatod.
«

Tik-Tak... ;-)
Bejegyzés: P.Gábor, 2015.10.14.

Nos..:-)

Ahogy az előző bejegyzésben már említettem, készül a ''Megamix'' című album negyedik dala. És akkor itt álljunk csak meg egy pillanatra! :-) Valójában ez nem egy nagy össznépi kutyulda az eddigi zenékből, ahogy az a ''mix'' lemezeken gyakran lenni szokott. Teljesen új hangulat mellett, teljes egészében újra hangszerelve szólalnak meg a régi és régebbi dallamok, a korábbi albumok dalali közül válogatva. Olyannyira újszerű ez a régi-új dallamvilág, hogy garantálom, fel sem fogod ismerni egyiket-másikat. :-) Szóval, ez a régi azért eléggé új lett! :-) A most hallható dal: ''Tik-Tak...;-)''.

P.Gábor - MegamiX című zenei album CD borítójának fotója. Szemből. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben. P.Gábor - MegamiX című zenei album CD lemezének fotója. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben. P.Gábor - MegamiX című zenei album CD borítójának fotója. Hátoldal. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben.

Két régebbi dal dallamvilága van benne keverve, az egyik a ''StorM'' album egyik dala (amely dalt még amúgysem hallhattad itt, mert a mai napig nem listáztam a zenék között), a másik dal hangjai pedig talán egy éve születtek, a ''Babits mű megzenésítése'' okán. Nos, Nem csak a két dal hangjai szólalnak meg itt, hanem szöveget és éneket is kapott az új változat. De tudod mit? Ennél is több van benne. :-) Elhangolt gitárral, újra feljátszva, picit hamiskás szintivel a háttérben, és két ének sávval egymáson, amiből az egyik nagyjából negyed hanggal ''mellé'' lett énekelve. Nem rossz! Ez... Ez így eszméletlen érdekes hangzás! Nagyjából négy napig dolgoztam rajta, mire véglegesre állt össze a mű. Tehát, 2 dal, 5 percben.
Tik-Tak... ;-)

Remélem, hogy tetszik.
Várlak vissza máskor is. :-)

«