Megjeleített kép nagy méretben. A kép bármely részére kattintva bezárhatod.
«

"Bse Song"
Bejegyzés: P.Gábor, 2016.02.03.

Ahogy az előző bejegyzésben írtam róla, válogatom és rendezgetem a régebbi zenéim. Nem csak válogatom, de amelyiket minőségre, dallamvilága szerint jónak találok, azt a lehetőségek szerint meghangosítom és feljavítom, olyanra, ami vállalható itt vagy bárhol. Ennek eredménye a már teljes egészében hallgatható, régi-új ''L6 Project'' album lett. Tudom, hogy nem a világ legigényesebb munkája, és elég régi is ahhoz, hogy beleférjen némi bénázás vagy technikai baki, de összességében nagyon jó kis muzsikákat tartalmaz. A feljavításon sokat dolgoztam, lett amilyen lett. Némelyik számnál annyira el volt csúszva a dob, hogy szinte az egészet újra kellett doboljam, és még így is maradtak itt-ott ritmus problémák és egyebek, de azt hiszem, ez így már vállalható. A hangerő is nagyjából jó lett, viszonylag azonos hangerő mellett szólalnak meg a számok. Ennyit akkor erről. Íme: ''L6 Project''. Remélem tetszik.

P.Gábor - L6 Project című zenei album CD borítójának fotója. Szemből. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben. P.Gábor - L6 Project című zenei album CD lemezének fotója. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben. P.Gábor - L6 Project című zenei album CD borítójának fotója. Hátoldal. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben.

A fotó... Az album borítóján... Lehet, hogy dúrva lesz, de én volnék az az állat. :-) 2011 vagy 2012-ben készült kép effektezése után. Az albumnak eredetileg a ''StorM'' album borítójához hasonló kinézete volt, feketében. Utólag már nem akartam két egyformát, ezért az akkori énem egy emlékezetes pillanatát megörökített kép tölti be a borító szerepét. Kifejező. Állat. Hülye. Sztyupid. Piszkosul lepukkant manus. Az is voltam.

"Bse Song"? Mit jelent? A zene címe, melyet e bejegyzés zenéjeként csatoltam? Biztos megfordult a fejedben, mi a jó fene ez? Ugye? Titok. :-) Vagyis nem... De az. :-) Sajnálom. Figyelj! Ez egy bődületesen nagy zene! De tényleg. Ördög és pokol. Ébredés. Akkor már tudtam, hogy baromi tehetséges vagyok. :-)))) És piszkosul szerény. :-)

Szóval, válogatom tovább a régmúlt zenéit. Ha találok olyan muzsikát ami kapcsolódik az ''L6 Project''-hez, azt még belerakom az albumba, de jelenlegi formájában is nagyjából véglegesnek tekinthető. Mostantól viszont, a ''StorM'' album minőségivé pofozásán ügyködöm leginkább.

«