Megjeleített kép nagy méretben. A kép bármely részére kattintva bezárhatod.
«

"Joe"
Bejegyzés: P.Gábor, 2016.02.05.

Ez az "L6 Project" album negyedik száma, ami végül az első lett. Oka? Marketing. :-) Jó zene, rövid, pörgős, dinamikus. Szerencsésebb ilyen zenével nyitni az albumot, ami gyorsan bemászik a fülbe, amire hamar elkezd járni a láb. Mivel az eredetileg első, "Electronic" (mostanra másodikká lett) szám lassan épül fel, és csak három-négy perc után teljesedik ki, türelmetlenebb hallgató talán bele is teker vagy átlépi, hiába tök jó zene. Rá kell hangolódni. Behangolva, felvezetve jobb az "Electronic". Szóval, így lett "Joe" az album "Safety Car"-ja. :-)

P.Gábor - L6 Project című zenei album CD borítójának fotója. Szemből. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben. P.Gábor - L6 Project című zenei album CD lemezének fotója. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben. P.Gábor - L6 Project című zenei album CD borítójának fotója. Hátoldal. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben.

Ahogy a "Bse Song" pedig az album utolsó dala. Karakteres, jellemző hangzású zene, amire lehet emlékezni. De azért is, mert ez volt az utolsó zeném ebből a korszakból. A forradalom vége. Ezután már az "Értelek" album első dala készült, ami teljesen más világról szól.

A helyzet az, hogy miközben véglegesítettem az "L6 Project" albumot, találtam a gyűjteményben még egy -szintén ebből az időszakból származó-, Line6 effekttel készült építkezős muzsikát. Nem tudom még, hogy mi legyen vele. Marhára tetszik, de úgy el van rontva, olyan ócska minőség, hogy nem vagyok biztos benne, hogy fel tudom javítani, és az album részévé tenni. Elképzelhető, hogy az "L6 Project" még egy számmal bővülni fog, de inkább nem mondok semmit. Meglátjuk...

Ennyi mára.

«