Megjeleített kép nagy méretben. A kép bármely részére kattintva bezárhatod.
«

Harmadik
Bejegyzés: P.Gábor, 2016.02.08.

Elsőként talán kezdem a zenével, amit e bejegyzéshez csatolt zeneként hallhatsz.

P.Gábor - My World című zenei album CD borítójának fotója. Szemből. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben. P.Gábor - My World című zenei album CD lemezének fotója. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben. P.Gábor - My World című zenei album CD borítójának fotója. Hátoldal. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben.

Ez a készülő "My World" album harmadik számának demója. Már két napja dolgozom rajta éjjel és nappal, sőt, még hajnalban is. Fenomenális, karakteres, igazán jó anyagnak igérkezik. Ez már igggeeen! Ha elkészül, a jelenlegi demót a kész verzióra cserélem ennél a bejegyzésnél is, ezt külön már nem jelzem.

Ennek a zenének története van, cselekménye. Vajon kitalálod, hogy miről szól? ;-) Tipp?

A megfejtéshez katt ide!
:-)
Megfejtés:
Az életről... A folyamatról. Gyerekkortól az öregségig tartó folyamról. :-) Figyelj a hangokra. :-)

Most pedig, térjünk át valami egészen más, de a zenéhez kapcsolódó témára. "Folyam" ... Túl az értelmen... Amiket most olvashatsz, lehet hogy tetszenek majd, de lehet hogy nem. Annyit kérek csak: Légy nyitott, amennyire csak tudsz. Kukáztam pár ma elfogadott nézetet. Kezdjük? :-)

Utólagos kiegészítés:
Az itt található tartalmat, később folytattam, nagy terjedelme miatt egy külön bejegyzésbe helyeztem át. Aztán írtam tovább, és az új bejegyzést is törölve egy könyv lett végül belőle. Lásd itt lentebb, a kapcsolódó írásoknál.

Kapcsolódó Írások:

«