Megjeleített kép nagy méretben. A kép bármely részére kattintva bezárhatod.
«

EmlékNap
Bejegyzés: P.Gábor, 2016.09.19.

Úgy egy hónapja nincs időm a honlappal foglalkozni, ahogy mással sem az itteni kedvteléseim közül. De ezuttal nem bánom, sőt! Mert olyan irányba indultak a dolgok amely irány még nagyon jól is sülhet el. Valamit valamiért. :-) Költözés, ház felújítás, stb. Szép helyen, szép házba, rengeteg lehetőséggel. Viszont, ez így önmagában teljesen eltelít. Nos, ilyen a hétköznapi élet. Azt hiszem, a JÓ hétköznapi élet. :-)

Itt a készülő ház elkezdett tetőtere effektezett fotója látható. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben. Itt a készülő ház majdnem kész tetőtere effektezett fotója látható. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben.

Nos... :-)
A helyzet úgy hozta, és úgy tűnik, talán megoldódik a zenei és egyéb alkotó hely problémám is, vagyis: Úgy tűnik, már lesz hova elvonuljak zenélgetni, és lesz hova elvonuljak kreatívkodni, faragni és csendben lenni is. Normálisan. Ezt már nagyon-nagyon rég vágytam, és igazából sosem volt rá tökéletesen ideális lehetőségem, eddig a napig. :-) Erre is csak majdnem 40 évet kellett várjak. Végülis, egész gyorsan eltelt. :-)

Itt én vagyok látható a tetőtér gerendáin egyensúlyozva. Persze, ez is egy felismerhetetlere effektezett fotó. :-) Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben. Itt szintén a készülő ház majdnem kész tetőtere effektezett fotója látható. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben.

Azért próbálok óvatosan is bánni a szavakkal, mert úgy sejtem, a szó ereje és az alázat (vagyis a hála) jó ha azért egyensúlyban vannak. És erről eszembe jutott egy dal szövegének kicsiny részlete, pontosabban a dal szövegéről jutott eszembe az előző mondat. :-) Ákos (magyar zenész) a megmondója, a mondandója pedig ez volt: "Erő és alázat"... :-) Tudom, hogy nem sok szó ez, de dugig tele van tartalommal. Ez az én ünnepem.

Megyek aludni. :-)

«