Megjeleített kép nagy méretben. A kép bármely részére kattintva bezárhatod.
«

Zenesarok
Bejegyzés: P.Gábor, 2016.10.07.

;-)

Ami a következő fotón látható, a zenesarkom lett. Mivel nagyon kicsi, és alig férek el benne a cuccaimmal, ideiglenes, de azért jó, ugye? :-) Itt kutyulom már a zenéket, igen, bizony. Ennek örömére mutatok is egy olyan zenét, ami még véletlenül sem itt készült, hanem az autóban, korábban, és útközben. :-))

Itt a Zenesarok fotója látható. Ide kattintva megnyithatod nagyobb méretben.

Na jó, csak vicceltem! Azt inkább nem mutatom meg (még), hanem azt ami tényleg ebben a zenesarokban kutyulódott, ma este és pár napja már. Íme! :-) Ez szól most. Ezt sem hallhattad még itt. Tetszik? :-) Ha jól sejtem, vagy a ''My World'' vagy a ''MegamiX'' album következő száma lesz. Lesz... Ha rá tudok énekelni egy bizonyos valamit, akkor a ''MegamiX'', ha nem akkor ordítok és tombolok rá egyet torzított mikrofonnal, és megy a ''My World''-be. :-P

Utólagos kiegészítés: Vagy egyik sem. Utólag, ének nélkül a MegamiX albumba került Veens címmel. Veens? Mit jelent? :-) Hát... Mivel utólag a hetedik szám lett az albumon, a Seven (az-az angolul hét) szó betűi összekeverve. :-)

Szóval, egyik kezem malteros vagy glettes -lényegében dzsuvás-, a másik kezem meg még dúrvább. :-) A körmöm brutál, a hajam trágya. Alap. Bontás/építés és felújítás, közben melóból melóba, és már azt hittem kampec leszek így, de meg kell mondjam: Az emberi test valami eszméletlenül alkalmazkodó. Lassan két hónapja így megy ez, és még mindig talpon. Látod, még arra is marad pár órácska szufla, hogy írjak ide pár sort. Extra? Extra. :-)

Nos, hamarosan három éves lesz a honlapom, és terveztem egy statisztikát összeállítani az elmúlt évekről. Ezzel jövök legközelebb...

Elvileg, de ki tudja? :-)

«