Megjeleített kép nagy méretben. A kép bármely részére kattintva bezárhatod.
«

Harmadik év
Bejegyzés: P.Gábor, 2016.10.21.

Mintha tegnap lett volna...

Pedig ennek 11 napja és 3 éve már. Pedig nem is ''mintha'', hiszen tegnap volt, és valóban tegnap. :-) Közben, elszalad három év, és az ember csak pislog. Az idő (is) mennyire relativ, igaz?

Percek, órák, napok, évek. Fényévek. Ugyan mi a kevés és mi a sok?
Kinek mi a sokK? :-)

Honlapom három éve alatt menetelt felfelé a látogatások száma, egészen addig, míg el nem kezdtem átalakítani. :-) Közel egy évbe telt ez a művelet. Végül, az átalakítás végeztével töröltem a szerverről mindent amiről azt gondoltam, nem kell, és csak a tárhelyem foglalja. Sajnos töröltem a szerver naplózott adatait is, a látogatottságra és egyebekre vonatkozólag. Véletlen volt. Amire emlékszem, hogy a 2014-es év volt a rekord látogatottságban. Az év közepe felé már napi 20 és 30 közötti egyéni látogató is volt itt. Aztán, megtelt a honlapom tárhelye, és más okokból is úgy döntöttem, átalakítom az egészet sokkal helytakarékosabb és modernebb változatra. Ez nagyon sokáig tartott, és közben hol működött, hol nem.

Azonban, én sem voltam ezidő alatt valami produktív, ahogy mostanában sem. Ahogy akkor, úgy most is van elfoglaltságom, más és sok. Mesélek valamit!

Közben, arra lettem figyelmes: A fizika munka fizikaivá tesz. Amikor az ember melózik, ''anyaggá'' változik, azonosul. Megszűnik a szellem, legalábbis háttérbe húzódik, csökken a jelentősége. Szellemi produktum, ihlet és alkotás? Nem úgy. Lassan egy év más elfoglaltság, sok hónapnyi korlátozottság, majd most, sok-sok fizikai meló után... :-)

Szóval, köszönöm Neked, hogy itt jártál, és bízom benne, a fennakadások ellenére visszatérsz máskor is.

Üdv: P.Gábor.

«