Megjeleített kép nagy méretben. A kép bármely részére kattintva bezárhatod.
«

Fent és Lent
Bejegyzés: P.Gábor, 2017.01.06.

Belegondoltál már abba,
hogy a legapróbb döntéseink is képesek fényévekkel másabbá tenni az életünk?
Mennyire így van, apró kis igenek és nemek. Mind...

"Álmot, Reményt ad. Vagy elvesz."

Amit most hallasz a bejegyzés zenéjeként, a "MegamiX" album hatodik száma lesz "Fent és Lent" címmel. Erről szól, a választás szabadságáról. Hallgasd majd útközben! :-)

Egy éjszakai autókázás fotója. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben. Egy éjszakai autókázás másik fotója. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben.

Utazós dal! :-)
Mikor a dallamán és szövegén filóztam,
a félkész anyagra sokat énekeltem az autóban, így és itt, ebben a látványban, és ezen az úton. Illik oda. :-)
Ha érdekelnek még a dallal kapcsolatos titkok, van ám tovább is:

Például, itt!
:-)

Már ebben a zenében is éneklek, és azt kell mondjam, egész jól kezd menni. Gyakorlom, autóban, otthon egyedül, és mindenütt ahol nem néznek hülyének a kornyikálásomért. Mostanra már tudom ''lebegtetni'' (vagy hogy nevezik?) is a hangom nagyjából. Még a végén menni fog ez a szakma is. :-) Zongorát ritkán csempészek zenékbe, ebbe bizony került, és szerintem piszkosul jól szól, pedig egy iPad zongora programon pötyögtem az egészet. A jelenlegi dal még csak demo, nem végleges változat. Amikor végeztem vele, lecserélem itt és az albumban is a kész verzióra. Ezt már külön nem jelzem.

Ennyi akkor mára. Mentem. :-)

Ui.:
Igazából, írtam még mást is, de az már mellékes. :-)

Ha feltétlenül érdekel, katt ide!
:-)

Például, hogy rég jártam erre. Sajna, megettek a hétköznapok. :-) És hogy, tudom, lógok egy ''stattal'' is. :-) És hogy, a laptopom egy csomó zenémmel és fotómmal a fedélzetén lezakózott az íróasztalról és kakukk lett. Ahogy a mobil adattárolóm is zakózott vele, szintén egy rakás cuccal, és az is kakukk lett. Aztán a tepsim, amin a dob és szinti programokat futtattam, illetve magát a honlapot is szerkesztettem, beleesett egy kád meleg vízbe. Igen, a fürdővizembe. :-) Két másodpercem volt választani a még lerögzítettlen kád billenésekor, hogy én esek ki és lefejelem a kézmosót, vagy hagyom beesni a kád szélére tett tepsim a kádba. :-) Döntöttem. :-/ Nehéz volt, de döntöttem. :-P Namost... Ez már a múlté szerencsére. Azóta lett új tepsim, egy sokkal újabb zene programmal (GarageBand), és egy rakás új hangszert/hangzást tartalmazva. A laptop adattárolójáról illetve a mobil adattárról pedig sikerült a legtöbb adatot kinyernem éppen ma. Így már tudom a honlapot is szerkesztgetni megint, és a félkész muzsikák is birtokomban vannak újra. Aztán, közbeeen, kaptam kölcsön egy Roland szintit, és egy sokkal jobb zenesarkom is lett. De ezekről majd máskor. Halleluja! :-) Ugye, hogy nem érte meg elolvasni? :-)


;-)

«