Megjeleített kép nagy méretben. A kép bármely részére kattintva bezárhatod.
«

rOcklaNd
Bejegyzés: P.Gábor, 2017.02.02.

Úgy egy éve történt...
Az, hogy válogattam a régi zenéket és próbáltam ezeket végleges albumokba helyezni, illetve minőségileg feljavítani némelyiket (kb. mindet). Akkor állt össze, végre végleges verzióban az ''L6 Project'' és ''StorM'' album páros.

Azóta sok víz lefolyt a Dunán, és ma újra gép elé ültem, válogatni, rendezni. Megakadt a szemem egy félbe hagyott munkán, ami albumba rendezni volt hivatott néhány zenét, amik az évek alatt, más készülő albumokkal párhuzamosan íródtak, de albumok részei nem lettek. Tehát, egyszer már elkezdtem összeállítani ezt a válogatást. Az album borítóját is megrajzoltam, és már azt is tudtam mely számok lesznek benne, de befejezve... Befejezve sosem lett. Sosem, eddig a napig.
Akkor most állt össze végre ez is, és meg is mutatom eme mini albumot.

P.Gábor - rOcklaNd című zenei album CD borítójának fotója. Szemből. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben. P.Gábor - rOcklaNd című zenei album CD lemezének fotója. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben. P.Gábor - rOcklaNd című zenei album CD borítójának fotója. Hátoldal. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben.

Natúr, egyszerű és gyors. Könnyed, rövid kis zenék, és semmi cicoma, semmi extra. Nincs ''effekt mérgezés'' se hasonló, csak egy szál gitár, néhány hangsávban felvéve, dob és ének. Inkább rock, mint bármi más, mégha többféle stílus is keveredik benne. A zenék egyik különlegessége, hogy nagyon gyorsan is készültek, pár óra alatt összedobott dalocskák, utómunkák nélkül. Hibákat találni nem lesz nehéz, egy csomó van bennük, de sebaj! Ettől is csemege. :-) No és az... Az ének... Igen, itt a gyenge pont. :-) Ezek életem első próbálkozásai a ''komolyabb'' énekléssel. Csak csemege, jó? :-)

Szóval, ''rOcklaNd''. :-)

Kellemes időtöltést kívánok hozzá! :-)

«