Megjeleített kép nagy méretben. A kép bármely részére kattintva bezárhatod.
«

Húsz. ;-)
Bejegyzés: P.Gábor, 2017.08.20.


;-)

Augusztus 20.-a alkalmából, kérem...
Semmit nem töltök fel, kérem. :-) Vagy mégis? ;-) Igen, és tudom, hogy ma, mikor ezt írom, 27.-e van és nem 20, de nincs időm ilyesmikkel foglalkozni. :-) Igen, lógok a zenével is, de! De nagyon dolgozom. :-) Annyi minden történt -és ennek csak egy része a honlap-, ezért ma újra csak egy eseménynapló jön, de... De érdekesen, interaktívan, meglátod! ;-) Kezdjük!

2017.08.26.:

Az 'ArtOf szekció javítasa történik, és ennek kapcsán, feltöltve egy régi, de újra megírt, Az 'ArtOf Sztori című blog bejegyzés is, mint a szoborhoz kapcsolódó anyag. Atom Itt egy atom animációja. Érted, Atom nagy bejegyzés! :-) Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben. nagy bejegyzés lett, régi-új, látnod kell! :-)

2017.08.20.:

A Videók lap fejlesztve lett. Aztán, többrétegű hátterképek lettek integrálva egy csomó lapba. Új átlátszó (látványosabb) miniatűrök minden lapnál. Még további sok apróság lett javítva.

Itt a honlap fejlesztések eredményéről készült képernyőfotó látható. Első kép. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben. Itt a honlap fejlesztések eredményéről készült képernyőfotó látható. Második kép. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben. Itt a honlap fejlesztések eredményéről készült képernyőfotó látható. Harmadik kép. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben.

2017.08.15.:

A honlap képmegjelenítő szoftverének fejlesztése nagyjából befejeződött. Majdnem tökéletes. Mostantól a honlapon található bármely(!) képre kattintva az megjeleníthető nagyobb méretben. A képek/fotók cimkézése is befejeződött a teljes honlapon. Ha az egeret az adott kép fölé viszed, előugró cimkével tartalmi leírást olvashatsz. Vakok és gyengénlátók képernyőolvasó szoftvere pedig felolvassa, hogy az adott kép mit ábrázol. Aztán, néhány korábbi Blog bejegyzés feljavítása is történt. Ennyi akkor, mentem.

Ui.: A sültpaprikám...

Valami botrányosan finom lett, eszek! ;-)
Persze, ez már 27.-én törtenik, most 11:26-kor. :-) Kiváncsi vagy rá? ;-)

Katt ide!

Itt a kajám fotója látható, vagyis ami maradt belőle, tehát semmi. :-) Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben.

Ja, megettem. :-D
De! Tudod mit? A receptjét leírom. Nem csak Neked, magamnak is, mert többedjére felejtem már el! :-)

Recept:

Sepenyőbe egy marék darálthúst piríts fél marék olajon. Ha kifehéredett, karikázz bele öt nagyobb paprikát, önts rá egy kávéspohár vizet, szórd meg egy fél kávéskanál sóval, és egy fél kávéskanál pirospaprikával. Semmi több fűszer, mert túlzott fűszerezéssel az évek alatt úgy elcsapod az ízlelésed, hogy nem fogod érezni mindennek a saját ízét! Tényleg! Kavard át, fedőt rá! 10 perc kb. Amikor már jó az illata, edd meg! Ennyi. Próbáld ki! Olcsó, gyors, finom. :-) Most írjam le azt is, hogy edd meg? :-) Tényleg? Jó, leírom, de ez már agymenés lesz. :-)

Katt ide!

Kanalad merítsd bele a finom sültpaprikába amit a tányérkádban találsz (elvileg) vagy a lábosban, amiben azt készítetted. Aztán tedd bele a megmerített kanál cuccot az arcodba. Bele a szádba, pont oda, ne mellé, ne az orrodba, és ne a pólódba. Aztááán, rágjál. Hagyd, hogy tiszta nyál legyen az egész cucc, tök undorító trutymó. Meddig rágj? Hát, azt így most nem tudnám meghatározni. Egyezzünk ki egy bő fél órácskában, addigra már biztosan totál undorító massza lesz belőle. Na, most küldj utána egy darabka kenyeret folytásnak, és csukott szemmel nyeld le! Ugye milyen jó? Egy dologra ügyelj, kérlek! Ha minden falatot fél óráig rágsz, valószínüleg szabit kell kivegyél a munkahelyeden, ugyanis jó pár napig tart elfogyasztani a finom ételt. :-) Aztán meg betegszabi, mert pár nap alatt megromlik, ergo, az utolsó falatok már biztosan romlottak lesznek. :-) Na, most már magad is meg tudod enni, egyedűűűl. :-) Még valami! Az izomláz... Fél óra rágás falatonként... Számolj vele! Nem árt, ha előgyúrod az arcod izmaid valami könyebb táplálékkal előtte, melyekkel napokig edzel. Például, tejbegrízzel is gyakorolhatsz, aztán valami keményebbel folytatva: tejberízzsel. ;-) Nos, a finom sültpaprika...

Ui2.: A zene?

Ami a bejegyzés alatt szól?
Hehe, most rittyentődött, most 12:01-kor. :-) Csak ide, és most, ebéd után. :-)

Ui3.: Szóval...

A holnap még fabrikálva van.
Biztosan lesznek hibásan megjelenő lapok is. Írom, ha végeztem.

Viszlát! :-)

«