Megjeleített kép nagy méretben. A kép bármely részére kattintva bezárhatod.
«

Komplett. ;-)
Bejegyzés: P.Gábor, 2017.09.06.

Nos...
Át a Dunán? Komppal?
Nooormális? :-) Nem komplett. De, komp-lett. :-)

Ezen a képen a Duna fotója látható. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben. Ezen a képen már a kompon utazva látható a Duna. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben. Ezen a képen a kompon utazva, a kompot toló kishajó látható. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben.

Igen, nem. :-) Egy élmény, viszont marha drága. :-) Ha nem a Duna közepén tudom meg az uzsorás díjbeszedőtől a fuvardíjat, hanem még a parton olvasom el figyelmesen az árakat, hát... Hát, ennyi pénzből körbe is autózom az egész folyót. :-) Na jó, nem. De majdnem. Mégsem. Akkor is! :-) Aztán:

-Fiatalember! Maga most utazik először komppal? -kérdezte a kapitány.

Kapitááány? Yess! Igen! Az. A KAPITÁNY. Itt ilyen is volt. :-) Ó, nem rókáztam, nem azért... Beálltam balra-előre, ahogy kérte. De nem eléggé balra, nem fért el mellettem a többi autós. :-D Micsoda marhaság...

-Igen, először. -válaszoltam, majd beálltam ahogy újra mutatta. :-)

Kapitány, örület! Tényleg úgy is nézett ki, egy merő kapitány volt. Saaapkááábaaan! :-) És én még azt hittem, a tengeri betegség fog itt már csak meglepni. :-) Ha papagáj is lett volna a vállán, tényleg lef*som a bokám. :-) A Kapitány, a fotón látható kishajóval tolta át a túlpartra a kompot, mellesleg zseniálisan ügyesen. Kérem, ez is egy szakma. A papagáj is. :-) De állj! Majdnem elfelejtettem, amiért jöttem! Kompon utazás, ugyan már, szinte mellékes. :-) Énekeltem! :-)

Ezen a fotón éneklés közben vagyok látható, a felismerhetetlensegig effektezve. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben.

Még mindig a "Nevem: Tűz!" című szám szimfónikus változatán dolgozom, és ennek második demóját -Utólagos kiegészítés: Végleges verzióra cseréltem.- hallhatod most. Pontosítom, amikor éppen van időm, előkapom ezt a félkész zenét, és be akarom fejezni. Direkt nem kezdek újba, míg ez kész nincs, direkt! Mert, ha kimászok ennek hangulatából, félek, nem találnék hozzá vissza. De nem, nem megy. Egyszerűen képtelen vagyok úgy elénekelni, ahogy azt hallani akarom. Valamiért hiányzik a "kraft" most... Nincs meg az az erő, az az energia ami volt akkor amikor megszületett a dal. Ültem... Ülve énekeltem. Aztán felálltam, állva énekeltem. Aztán? Hátra löktem a széket, hogy legyen elég helyem, és átélést erőltetve, dühösen, erőből próbáltam. De nem. Még egy olyan napszemcsit is felvettem, amiben ki nem mennék az utcára, csak sikerüljön elfedni a mostani énem, és előcsalni azt aki két hónapja voltam. Akkor, úgy, egy-egy pillanatra előjött az állat akit hallani akartam, de aztán... Aztán eltűnt... Nem, most nem megy. Még egyszer, majd máskor megpróbálom, hátha. Most pihi.

További minden jót! :-)

Ui.: Történt még valami... Érdekel? Jaj, de jó! :-) Képzeld, azt hiszem, lent, otthon a pincében forgatták az "Alien-Covenant" című horror filmet... Eddig fel sem tűnt, de a múltkor... A film szörnyei ott laknak! Mind! :-) Ott élnek! :-) Ez volt ez első gondolatom, mikor takarítottam. Olyan pókokhoz volt szerencsém, hogy nem is részletezem, milyen volt a lábuk, meg az arcuk... A mosolyuk... Alien-pókoké soha nem őszinte. :-) Nos, nem fotóztam le. Ott a film, ott vannak benne mind, nézd meg!

:-)

«