Megjeleített kép nagy méretben. A kép bármely részére kattintva bezárhatod.
«

A Negyedik
Bejegyzés: P.Gábor, 2017.10.02.

De nem semmi négy... ;-)
Pár nap múlva, október 10.-én lesz 4 éves a honlap, nevezzük szülinapi ajándéknak ezt a bejegyzést. Ajándék? Igen, mert most olyan zene szól, ami szenzációs! :-)

Emlékszel?

Arra a bizonyos "Nevem: Tűz!" című dalra? Tudod, amit úgy három hónapja hallhattál itt először, és ami után azt mondtam: ennek lesz egy hosszított, szimfónikus változata is, emlékszel? Jelentem, elkészült. :-) Ha netán nem indult volna el a lejátszása automatikusan, az indításhoz feltétlen kattints ide, vagy a honlap fejlécén lévő "lejátszás" gombra! A füles ugye a fejeden/füleden? ;-) Hangerő ugye felcsavarva? ;-) Legyen! Nagyon! :-)

Amíg hallgatod...

Elmondom, piszkosul nehezen készült el. Már majdnem feladtam. Vagy 50 hangsáv, egy rakás hangszer, cselló, bőgő, hegedű, gitár, dob, vokál, ének... Kérem, tényleg majdnem feladtam. :-)

Közben, elmondok mást is...

Honlap? Négy év? Mi történt ezidő alatt? Kérem, a látogatottsági statisztikáim mind oda lettek amikor a honlapot kiszolgáló szerver átköltözött új helyére. Semmire nem emlékszem? De. A rekord év a 2014-es esztendő volt, nem a legtöbb látogatóval, hanem a legtöbb időt itt töltő látogatókkal. Aztán elkezdtem átalalítani a honlapot, ami 2015 és 2016-ban történt. Ezidő alatt nem volt a tartalmak nagyrésze elérhető, és ami elérhető volt, az is folyton változott, eltűnt/vissza jött. Macerás időszak volt, és statisztikailag nehezen értelmezhető a saját teszt látogatásaim miatt, de tény, hogy jelentősen csökkent akkoriban a forgalom.

És a 2017-es év?

Megújúlt arculattal és működéssel, mobiltelefonokra, tabletekre is optimalizálva? Izgibb, és nem kicsit! :-) Július 10-e óta készíti a Google a honlap statisztikáit, erről látok konkrétumokat.

Statisztikák képernyőfotója, első kép. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben. Statisztikák képernyőfotója, második kép. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben. Statisztikák képernyőfotója, harmadik kép. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben.

Ezidő (tehát majd 3 hónap) alatt 257 egyéni látogató, 700 alkalommal nyitotta meg a honlapom, Hazánkon túlmenően, Kanadától Japánig. Érdekes, de ami érdekesebb: A mobilokra való optimalizálás a legjobbkor történt, és telibe is lett találva a célcsoport, tényleg ez lett a jövő. Többségben vannak a honlapot mobil eszközökről látogatók, amiből csak az Android rendszerű eszközt használó egyéni látogatók száma 129 volt. Az is jó döntés volt, hogy "szöveges alapú", tehát kereshető lett a honlap. 65 esetben érkezett látogató internetes keresőkből. Három hónap, nem túl reprenzentatív, de azért elég beszédes. Nos! El kell mondjam: Hálás köszönetem, hogy egy ilyen kibírhatatlan alak -mint szerénytelen személyem- honlapjára tévedtél, és látogattad! :-) Köszönöm ezt Neked, és várlak vissza máskor is! :-)

Lapozzunk vissza! :-)

Eszméletlen nagy ez a zene, igaz? :-) Gondolj bele, még mindig javíthatom. Az utolsó két perce még mindig nem publikus, vagy mégis? Nos, a végleges verziót szépen-csendben feltöltöm majd, lecserélve ezt. Ezt külön már nem jelzem. Vagy mégis? :-) Ez a Bejegyzés kap egy hatalmas arany csillagot, ha megtörtént a csere. Utólagos módosítás: Nem, mégsem kapott, olyan volt mint egy Z&^dó csillag. :-) Maradt így. Nem lehet majd nem észre venni. :-) Tehát, ''Nevem: Tűz! Extra változat'', immár ezzel bővült a ''MegamiX'' album.

Búcsú mára!
:-)

Kapcsolódó Blog bejegyzések:

«