Megjeleített kép nagy méretben. A kép bármely részére kattintva bezárhatod.
«

EmlékNap :-(
Bejegyzés: P.Gábor, 2018.10.04.

Egyszer volt, hol nem volt...
Olyan rég volt, hogy talán igaz sem volt. :-(

Öt évvel ezelőtt történt, hogy elindítottam ezt a honlapot.
Valójában nem is az én ötletem volt, de miért is ne? Ha egy-két embernek tetszik amiket csinálok, akkor tetszhet akár "háromnak és tizenháromnak" is. Úgy hiszem, tetszett, de búcsúzni jöttem. :-(

Hogy mennyi az annyi?
Rövidre fogom:

Statisztikák képernyőfotója. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben.

Köszönöm Neked, hogy itt jártál! :-)

A fenti statisztika az elmúlt egy évet tartalmazza, a teljes öt évre nem tudok ilyet mutatni. Nem tudom, hogy mi sok vagy kevés manapság a neten, de számomra már az is boldogságot okozott, ha egyetlen látogató át tudta itt érezni a hangulatát ennek a sok-sok mindennek. Minek is? :-) Hát... Aki járt itt, tudja. :-) Nagyon sokat dolgoztam ezen, és sokszor el is fáradtam benne.

Hogy egyszer...

...lesz-e visszatérés, lesz-e újra?
Nem tudom.

És most?

Nosztalgia... :-) A zene... Ami most hallható. (Ha nem szólna, azonnal klikkelj ide! :-) Szóval, ide illik, illik ide, újra. A 2012-es év végén készítettem, életem egyik legfontosabb időszakából való. Az "öntudatra ébredés" kezdetének pillanatai voltak azok. Voltak zenéim már előtte is, talán még jók is voltak, de ez más... Ilyet még sosem csináltam azelőtt. Ez a zene csendes és nyugis, mintha a békéről szólna, de valójában nem, mert mégsem. Egy atombomba van benne elrejtve. Tűz és Víz, Forradalom. A szabadságom első pillanatai. Hallgasd úgy, hogy egy világ omlott és született egyszerre, miközben ezek a hangok megszólaltak. Hallgasd meg fülessel, és csukd be a szemed közben.

Tisztelettel és köszönettel, üdvözöl:

Ezen a fotón én vagyok látható, effektezett és sötét tónusú környezetben. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben.

P.Gábor.

«