Megjeleített kép nagy méretben. A kép bármely részére kattintva bezárhatod.
«

rEsT@Rt
Bejegyzés: P.Gábor, 2018.12.24.

Mondhatnám azt is:
Új-rE. :-)

Akkor: Újra itt, üdv! :-)
Túl azon, hogy a honlap új szerverre költözött -ami még fogalmam sincs, milyen lesz-, bőven kétszer akkora tárhelyen, és olcsóbban működhet ezentúl. Hogy a száraz tényekkel kész vagyunk, elmondom:

Az az igazág, hogy eléggé...

"honvágyam" volt. :-) Meg akartam szüntetni ezt a honlapot, és pár hónapig nem is élt. Nem érte el azt a célját, amiért létrehoztam, de sok mást igen... Viszont, az öt év... Az öt év sok idő, és annyi látogató volt ezidő alatt, hogy megszoktam, szerettem írni ide, látványos tartalmakkal, zenékkel megtölteni is. Megszoktam azt, hogy létezik, van. Furcsa volt a könyvjelzőim között látni, hogy még mindig ott van, és mikor ráklikkeltem, nem jelent meg belőle semmi, nem volt elérhető.

A világon minden múlandó, minden csak jön-megy, minden mozgásban. Honlapok jönnek, vannak, majd eltűnnek nyom nélkül, mintha sosem léteztek volna. Az az igazság, hogy ez a vacak már hozzám tartozik, ez a nyavalyás domain és honlap. Úgy döntöttem, legyen állandó, amíg lehet, bármi is már a létezésének célja, marad. :-) Talán le is foglalom egyszer, mondjuk, párezer évre ezt domain-t. Azért, mert van. :-)

Akkor most, újra itt, így, egy új zenémmel, amelyet már hallhatsz is e bejegyzés olvasása közben. Ha nem indult volna automatikusan, ide kattintva, vagy a lap tetején lévő lejátszás gombbal is elindíthatod, és... Váljék egészségedre! :-)

Kellemes Karácsonyi ünnepeket
és boldog Új esztendőt kíván:


P.Gábor.

«