Megjeleített kép nagy méretben. A kép bármely részére kattintva bezárhatod.
«

TélZaj
Bejegyzés: P.Gábor, 2020.03.23.

Napot! :-)
Tényleg milyen aktuális:
Télzaj. :-)
Meghallgatod?

Arra gondoltam, "zombiapokalipszis" :-) alkalmából, most, hogy háromnegyed Európa lakossága ráér netezni, írkálgatok ide valamit, unalomból.

Unalom? Apokalipszis? Nos, valójában nem unatkozom. Azt csinálom amit szeretek: A semmit. :-) Ráérek ma erre. :-) Apokalipszis? Valójában ez sem, csak ez jutott eszembe az utóbbi hetek történései után. Tudod...

Szóval, és itt havazik, bizony. Ez tök vicces, március vége van, kérem. Nézd, e bejegyzés háttérképét itthon a teraszajtóban állva fotóztam. Nem nagyon akartam hinni a szememnek, három napja még nyár volt. Na, sebaj, végre tavasszal és talán nyáron is szánkózhatunk. :-) Oly rég vártam arra, hogy pólóban szánkózhassak. :-) Klassz meleg van (vagy mégsem?), de juhíjjjj, csúszunk le a hóban! :-) Ugye jó? Ez kb. olyan abszurd, mint egy hideg zuhanyzóban kabátban zuhanyozni. Tudod, hogy meg ne fázzunk. :-) Na, de az apokalipszis témára visszatérve:

Egy korosodó ismerősöm azt mondta: Őt ez nem érdekli. Érdekes, Apám is ezt mondta. Nem érdekli, és folytatta így: Ha el kell kapni, hát el kell kapni (idéztem). Tudod, ezt a koronavírust... Egyébként, én is így vagyok vele, de tőlük furcsa volt akkor ezt hallani. Járnak-kelnek, boltban vannak, teszik a mindennapi dolguk, mintha mi sem történt volna. -Miért csinálod ezt? -kérdeztem is, mindkettőtől. Valami ilyesmi volt a válasz, mindkettőé: Miért érdekelne? Mint egyfajta beletörődés. Nem? Nem harcolás, átengedés, a "probléma" elengedése. Érdekes. Nem állni ellent a történéseknek. Hat évtized mögöttük, és valóban, azt hiszem, már értem.

Ők megvalósították maguk, elérték amit akartak az életükben, a számukra fontos dolgokat. Hát ezért sincs bennük félelem, vagy nem úgy mint bennünk, akiknek még olyan "sok és fontos" dolgunk van. Persze, igen, azért tartom tőlük a sok lépés távolságot, ezen se múljon, és persze teljesen antiszociális gondolatoknak hathatnak a fentiek, tudom, de mégis... Azt hiszem értem. Azt hiszem, érdemes más szemszögéből is megpróbálni vizsgálódni, ha nem értünk valamit ott és akkor. Ezen gondolkodtam el aztán. Aztán máson: Azon is, hogy:

Valahol a pincében van egy szánkó... :-)
Igen, van, és meg kéne keresni, míg ránk nem zárják az ajtót. Kéne egyet csúszni. ;-)
Szigorúan külön-külön. :-)

Kapcsolódó Zenék:

«