«

Felhasználási Feltételek
A honlap használatának feltételei

A Felhasználási Feltételek
a pgabor.hu honlap használatának feltételeit tartalmazza.

A honlap tartalmainak felhasználása:

A honlapot látogató az oldalon hozzáférhető tartalmakat saját felelőségére, kizárólag olvashatja, nézheti, hallgathatja. A honlap bármely elemét részben vagy egészben többszörözni, terjeszteni, nyilvánossághoz közvetíteni, az oldal üzemeltetőjének írásos engedélye nélkül tilos. A honlapot látogatók nem használhatják a weblapot, sem nyíltan, sem burkoltan reklámozására, illetve kereskedelmi célra. Ezen szabályok megszegéséből adódó jogi következmények, a szabályt megszegő felhasználót terhelik.

Jelszóvédett tartalmak:

A honlap egyes tartalmai felhasználónév és jelszó megadása után érhetőek el. Felhasználónevet és jelszót kizárólag a honlap üzemeltetője adhat, illetve vonhat vissza.

A honlap üzemeltetőjének jogai és kötelezettségei:

A honlap üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy az oldal bármely tartalmi elemét, bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül módosíthatja vagy megszüntetheti, azok megjelenését, tartalmát, működését saját hatáskörében megváltoztathatja, a honlapot megszüntetheti. Az oldal üzemeltetője a honlap látogatója felé semmilyen kötelezettséget nem vállal.

A honlap célja:

A honlap kizárólagos célja, a honlap üzemeltetője által létrehozott, saját szellemi alkotások nyilvános publikálása, továbbá kapcsolatteremtés az oldal profiljának megfelelő, hasonló érdeklődési körökkel rendelkező látogatókkal, támogatókkal.

Meghatározások:

Üzemeltető, honlap, weblap: pgabor.hu.
A honlap elemei: A honlap bármely része, mely lehet: írott, kép, hang, videó.

Jogi nyilatkozat:

A pgabor.hu honlap üzemeltetőjeként kijelentem: E honlapon található bármely írott, kép, hang, -és videóanyag, továbbá maga a honlap, saját szellemi termékem. Ezek összessége a vonatkozó jogszabályok betartása mellett kerültek a nyilvánosság elé. Szerzői jog és más szellemi alkotásokra vonatkozó jog által védettek, a megfelelő előírások betartásával születtek.

Kelt:
Dunaharaszti, 2013.10.10.

«