Megjeleített kép nagy méretben. A kép bármely részére kattintva bezárhatod.
«

Információk
Tudnivalók, és használati útmutató

Technikai információk:

Ezt a honlapot megjelenítheted asztali számítógépektől, a TV-ken át, az okostelefonokig szinte bármely eszközön. Optimalizált az összes jelenleg népszerű platformra, Android, iOS, illetve korábbi Bada rendszerekre is. Amennyiben mégis problémás a megjelenítés, javaslok újabb, korszerűbb böngészőt, Pc-n például a Google Chrome programot használni, illetve ellenőrizni, engedélyezett-e böngésződben a JavaScript futtatása. Részletekért katt ide!

Mire ezt olvasod, már le is csekkoltam a böngésződben, A honlap Html5, JavaScript, Jquery, Jplayer(audio/video), technológiákat használ. Bízom benne, tetszik az extra funcionalitás.

Webalkalmazás:

Próbáld ki a honlap Webalkalmazás funkcióját! Mobiltelefonokon és tableteken a böngésződben válaszd a honlap "Főképernyőhöz adás" vagy "Kezdőképernyőhöz adás" lehetőségét, és a honlap teljesképernyős multimédiás alkalmazássá változik. Részletekért katt ide!

A Google Chrome böngészőben így csináld:

Az itt látható képernyőfotó a Hozzáadás a kezdőképernyőhöz folyamat 1.lépését ábrázolja. telefonokon és tableteken, a Google Chrome böngésző esetén. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben. Az itt látható képernyőfotó a Hozzáadás a kezdőképernyőhöz folyamat 2.lépését ábrázolja. telefonokon és tableteken, a Google Chrome böngésző esetén. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben. Az itt látható képernyőfotó a Hozzáadás a kezdőképernyőhöz folyamat 3.lépését ábrázolja. telefonokon és tableteken, a Google Chrome böngésző esetén. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben.
Az itt látható képernyőfotó a Hozzáadás a kezdőképernyőhöz folyamat 4.lépését ábrázolja. telefonokon és tableteken, a Google Chrome böngésző esetén. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben. Az itt látható képernyőfotó a Hozzáadás a kezdőképernyőhöz folyamat 5.lépését ábrázolja. telefonokon és tableteken, a Google Chrome böngésző esetén. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben. Az itt látható képernyőfotó a Hozzáadás a kezdőképernyőhöz folyamat 6.lépését ábrázolja. telefonokon és tableteken, a Google Chrome böngésző esetén. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben.

Android és iOS rendszerű eszközökön más böngészők esetén is (többnyire) hasonló módon van lehetőség erre. Ezek után és ezentúl a honlap saját ikonjáról indítható a főképernyőről. Próbáld ki! :-) Ide kattintva is visszatérhetsz az előző oldalra.

♬ Zenék és videók lejátszása:

A honlapon rengeteg hang -és videóanyag található. Sőt, minden lap saját zenével vagy videóval rendelkezik. Ezek lejátszása automatikusan történik. Amennyiben a lejátszás mégsem indulna, a honlap fejlécébe épített lejátszó "lejátszás" gombjával teheted meg. Folyatáshoz katt ide!

A lejátszó szoftver Html5 alapú, de van Flash támogatása is. Ha nem működne, keress rá a neten a Flash Player bővítményre, majd annak telepítése után újra megnyitva a honlapom, próbáld ki. Ha még ezek után sem tudsz itt lejátszani semmit, a böngésződ valószínűleg elavult, vagy nem támogatott. Érdemes újítani vagy frissíteni, ugyanis nem csak az én honlapom finomságait nem látod, de más honlapokkal is hasonlóan jársz így. Az internet nagy csodáiról lemaradsz! ;-) A lejátszó néha sokáig tölt, mielőtt a tartalom elindul, oka lehet a kiszolgaló terheltsége, vagy az internet kapcsolat sebessége is. Ilyen esetben, légy türelmesebb kicsit. :-) A zenei albumoknál a lejátszó automatikusan végigjátsza az összes zenét az albumból lezárt képernyővel is. Használhatod (akár) útközben a telefonodon/tableteden netes médialejátszóként is. Ide kattintva is visszatérhetsz az előző oldalra.

Akadálymentesítve:

A honlapon található hivatkozások és tartalmi elemek vakok és gyengénlátók számára címkékkel, rövid leírásokkal vannak ellátva. Folyatáshoz katt ide!

Amennyiben képernyőolvasó szoftvert használva látogatod a honlapom, többségük nem csak felolvassa az itt található tartalmakat, de többlet információkhoz is juttat arra vonatkozólag, hogy a megjelenített kép vagy fotó mit ábrázol, mi fog történni, ha egyik vagy másik hivatkozásra kattintasz. Sokat melóztam ezzel, hogy Neked is minőségi élményben lehessen részed. :-)

Jelszóval védett tartalmak:

A honlapon bizonyos tartalmak jelszóval védettek. Ezek személyesebb anyagok, vagy részben hozzáférhetőek. Ha kíváncsi vagy rájuk... Részletekért katt ide!

Megmutatom Neked szívesen, amint úgy gondolom, hogy nézeteinkben és értékrendjeinkben hasonlóak lehetük. Ehhez, kérlek írj elérhetőségemre, a Kapcsolat lapon egy levelet, melyben legalább 10 mondatban beszélj azokról a dolgokról, amiket fontosnak gondolsz az életben. Ide kattintva is visszatérhetsz az előző oldalra.

Vásárlás és támogatás:

A feltöltött anyagok a honlapon nézhetőek, olvashatóak és hallgathatóak. Zenéim egy része azonban a Google Zeneáruházával szerződésben meg is vásárolható, illetve hagyományos CD lemezen megrendelhető postai utánvétellel a Kapcsolat lapon üzenetben jelezve ezt. Folytatáshoz katt ide!

Boldoggá teszel, ha támogatod a munkám, és túl a vásárlás lehetőségén, ennek legegyszerűbb és ingyenes módja, ha ezen a Youtube videómon, és kapcsolódó anyagaimon megjelenő reklámra klikkelve - és minden egyes klikkeléssel több - reklám bevételhez juttatsz.

Felhasználási Feltételek:

A honlap használatával és tartalmaival kapcsolatos irányelvekről, feltételekről a Felhasználási Feltételek lapon részletesen tájékozódhatsz.

Üdv: P.Gábor.

«