Megjeleített kép nagy méretben. A kép bármely részére kattintva bezárhatod.
«

A Szerelem Útján
Könyv: P.Gábor, 2013 - 2014

Ezen a képen A Szerelem Útján című könyv borítója látható. Ide kattintva megnyithatod nagyobb méretben. Ezen a képen A Szerelem Útján című könyv Tartalomjegyzék lapja látható. Ide kattintva megnyithatod nagyobb méretben. Ezen a képen A Szerelem Útján című könyv Előszó lapja látható. Ide kattintva megnyithatod nagyobb méretben.

Információk:

2013 és 2014-es években írt könyv. Nos, vannak befejezetlen munkák, írások is. Ez egy olyan befejezet könyv, ami mégsem befejezett darab. Fura? Majdnem besétáltam vele egy kiadóhoz. Majdnem. Aztán, több oka is lett végül, hogy nem. Ahogy annak is, hogy az utolsó tíz oldal csupán üres lap. De annak is, hogy itt még ennyit sem publikálok belőle. Talán csak, jelzem, hogy ez a könyv is létezik, de ennyi. Talán majd egyszer... :-)

Ízelítő:

Előszó:

Kedves olvasó!

Miről is van szó? Mi ez az egész?
Már négy hónapja voltam úton, mikor rájöttem... :-)
Zarándokút.

Tudod, van olyan, aki az El Camino-t járja végig, van olyan, aki Indiába utazik, buddhista tanokat megismerni. Van olyan, aki a legkülönbözőbb vallásokban találja meg önmagát. Az én utam más volt. Nem tervezett, és nem szándékos. Egyszerűen csak sodródtam. Lépten-nyomon belebotlottam a soron következő "tanítóba". Ők mind olyan nagy hatással voltak rám, mint még talán soha senki előttük.
A legkülönlegesebb, hogy mind a párom, mind a szerelmem volt.
Nos, erről az útról és szemléletváltásról szól ez az írás.

Folytatása:

Feltöltés alatt...

Kapcsolódó Blog bejegyzések:

Kapcsolódó Zenék:

«