Megjeleített kép nagy méretben. A kép bármely részére kattintva bezárhatod.
«

Okosságok
Mert van egy pár...

;-)

Egyszerű:

Egyszerű, sallang mentes, letisztult. Nincsenek fehér szegélyek a lapok mellett, nincsenek reklámok, sem ezernyi link vagy bonyolult menürendszer, se más kutyafüle. Csak tartalom. Folytatáshoz katt ide!

A tartalom kitölti a teljes képernyőt, bármely eszközön és böngészőn. Dinamikusan méreteződik és igazodik aszerint, hogy milyen eszközön nézed. Próbáld ki telefonon, Tv-n, otthon vagy útközben. :-)

Full opimalizált:

Telefontól a 4K-s Tv-ig, bárhol nézed a honlapom pont ez a látvány és funkcionalitás fogad, de minden eszközön kapsz valami sajátos extrát is. Folytatáshoz katt ide!

Telefonon automatikusan nagyobbra váltanak betűk, ahogy egy FullHd vagy 4K-s Tv-n sem kell guvadjon a szemed.

Mobilbarát:

Mert tableten és telefonon webalkalmazásként is fut. Vagyis? :-) Folytatáshoz katt ide!

iPad/iPhone/iPod/Androidos és hasonló készülékeken válaszd a böngészőben a honlap ''főoldalhoz'' vagy ''főképernyőhöz'' adás lehetőséget, majd indítsd ezentúl a főképernyőről. A honlap saját ikonnal, teljes képernyős webalkalmazássá változik. Ez nem csak honlap, próbáld ki! :-) Hogyan kell? Folytatáshoz katt ide!

A Google Chrome böngészőben így csináld:

Az itt látható képernyőfotó a Hozzáadás a kezdőképernyőhöz folyamat 1.lépését ábrázolja. telefonokon és tableteken, a Google Chrome böngésző esetén. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben. Az itt látható képernyőfotó a Hozzáadás a kezdőképernyőhöz folyamat 2.lépését ábrázolja. telefonokon és tableteken, a Google Chrome böngésző esetén. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben. Az itt látható képernyőfotó a Hozzáadás a kezdőképernyőhöz folyamat 3.lépését ábrázolja. telefonokon és tableteken, a Google Chrome böngésző esetén. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben.
Az itt látható képernyőfotó a Hozzáadás a kezdőképernyőhöz folyamat 4.lépését ábrázolja. telefonokon és tableteken, a Google Chrome böngésző esetén. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben. Az itt látható képernyőfotó a Hozzáadás a kezdőképernyőhöz folyamat 5.lépését ábrázolja. telefonokon és tableteken, a Google Chrome böngésző esetén. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben. Az itt látható képernyőfotó a Hozzáadás a kezdőképernyőhöz folyamat 6.lépését ábrázolja. telefonokon és tableteken, a Google Chrome böngésző esetén. Ide klikkelve megnyithatod nagyobb méretben.

Android és iOS rendszerű eszközökön más böngészők esetén is (többnyire) hasonló módon van lehetőség erre. Ezek után és ezentúl a honlap saját ikonjáról indítható a főképernyőről. Próbáld ki! :-)

Interaktív:

Például, figyeli a napszakot amelyben látogatod a honlapom. Egyes tartalmak aszerint változnak, hogy épp mikor olvasod, reggel, napközben vagy este. Folytatáshoz katt ide!

Minden klikkelhető tartalmi elem jól látható és azonos színű, mozdul vagy villan, ha felette az egér. Interaktív, mert egyes lapokon rejtett tartalmak is vannak (például vicces szövegek, egyebek), amik akkor jelennek meg, ha megtalálod és klikkeled a rejtett tartalomra mutató linket. Ha időzöl itt sokat, találsz majd párat. :-)

Akadálymentes:

Vak és gyengénlátók számára minden klikkelhető tartalmi elem címkézve lett. Nem csak a honlap szöveges részeit, de bármely link, kép és más elem leírását is felolvashatja a képernyő olvasó szoftvered. Folytatáshoz katt ide!

Kép vagy fotó esetén még az is megtudható így, hogy az adott képen mi látható. Minden klikkelhető tartalmi elem előugró feliratokkal tájékoztat arról, hogy mi fog történni, ha rá is klikkelsz.

Zenés:

Minden lap zenés vagy hanganyaggal ellátott! Ahogy megnyitod a lapot indul vagy indítható a lejátszás. Nem csak a modern böngészőkön. Folytatáshoz katt ide!

Minden lapnak saját zenéje van, olyan ami illik oda. Van olyan eszköz (pl. iPad és egyes Android verziók) ahol nem támogatott az automatikus lejátszás, gyárilag nem, de ki lett cselezve. Többnyire. :-) Olyan módon, hogy amint megérinted vagy klikkeled a képernyő bármely pontját az lesz az "play" parancs. Márpedig ha ezt olvasod, már klikkeled és görgeted, tehát: van "autoplay". :-)

Vizuális extrák:

Egy rakás olyan dolog, ami manapság, egyszerűen: Jár! :-) Egymás alatt-fölött lévő rétegek, animációk, videók, egyéni betűtípusok. Folytatáshoz katt ide!

Például, a honlap fejléce minden eszközön és böngészőn átlátszó, árnyékot vet, és a tartalom alatta mozdulhat el. (Régebbi Opera Mini kicsit mumus)

Tovább is van:

Mondjam még? :-) Nem, nem mondom, nézd és hallgasd meg magad. :-) Kellemes időtöltést kívánok hozzá, és várlak vissza máskor is!

Üdv: P.Gábor.

«